Om Oss > Om nettstedet

OM NETTSTEDET

Artikler om VisitRomania.No i norsk presse.:

Dagsavisen
http://www.dagsavisen.no/reise/atte-reiseeventyr-1.916133

Nye Reiselivsavisen:
http://www.nyereiselivsavisen.no/romania-et-uoppdaget-ferieland/

Romaniareiser.com
http://romaniareiser.blogspot.no/2015/01/rumenske-cristian-i-oslo-inviterer.html

Jurnal de Nord
http://www.jurnaldenord.info/norsk/besok-romania/visit-romania-rumensk-reisebyra-i-oslo-med-flotte-ferietilbud-i-romania/

VisitRomania.no er det eneste reisebyrået I Norge som utelukkende er dedikert norske turister som ønsker å besøke, utforske og oppleve det virkelige Romania. Det begynte med et genuint ønske fra min side om å vise mitt hjemlands skjønnhet, rumenske tradisjoner og det rumenske folkets levemåte til mine utenlandske venner

Jeg ønskerå dele dette med dere. Jeg ønsker at vår kontakt skal være basert på tillit og vennskap. Jeg ønsker å etablere et godt og nært forhold til kundene.

Jeg ønsker å hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre en unik ferie i Romania. En ferie der du i ettertid vil huske sjarmen og gjestfriheten til det rumenske folket, og den rumenske kulturen og den rumenske naturen. 

Vår spesialitet er å skreddersy alle typer gruppearrangement for næringslivet og foreninger som ønsker reiseopplevelser i Romania.


Group grup

 For å sitere Prins Charles som er en stor beundrer av Romania og Transylvania spesielt:

 “It's the last corner of Europe where you see true sustainability and complete resilience. There's so much we can learn from it before it's too late."


VisitRomania er medlem av Norsk Reisegarantifondet  og det betyr at  de reisende får refundert sine penger når en arrangøren går konkurs eller andre forhold som er beskrevet på den offisielle nettsiden http://www.rgf.no/.

Hvis du har noen spørsmål eller forslag, må du gjerne kontakte oss, under fanen „Kontakt Oss" sidenevårt nettsted.

 

 

MULIGHETER FOR BESTILLING