Ferietilbud > Turer > Detaljer

TURER

Sol og bad Romania / Luksusvarianten
Booking
Foreløpig er ingen bestillinger tilgjengelig.
Beskrivelse

Phoenicia hotels and resort | Mamaia, Nord Navodari  

Velkommen til en super 
familieferie!

Pris fra 600 NOK per natt/ all inclusive / 2 voksne + 2 barn/ suite med to rom

Hotellkomplekset er kystens største med til sammen 500 leiligheter i flere hotellavdelinger. Leiligheter i alle størrelser tilbys – alle lekkert møblert og velutstyrte. Hotelllblokkene ligger alle direkte på stranda som er 15 km lang - og det er kort vei til Mamaia sentrum, Constanta og byen Navodari i andre retningen. Området har egen heliport og hotellene er feriested for Romanias elite og kjendiser. 

Komplekset har all inclusive – tilbud i flere av sine hotellblokker, her er butikker, kiosker, nattklubb, restauranter, barer, spaavdelinger, frisører, manikyr, pedikyr, treningssenter og wellnessavdeling med massører – alt innenfor området til Phoenicia. Spesielt er at et bassengområde med flere bassenger danner et badeland mellom blokkene med grøntområder for gjestene. Komplekset har også egen barnepark, babysittere og et aktivitetsområde for barn med levende dyr. Konserter og show arrangeres hver kveld i toppsesongen. På stranden har komplekset sine egne soltelt med solsenger, ulike sportstilbud, terasser, utleie av vannski og en kitesurfingskole. Ulike konkurranser for hele familien arrangeres ofte på stranden.

Badebyene på den rumenske Svarthavskysten befinner seg på en 80 km lang kyststripe fra grensen mot Bulgaria og oppover til Europas største våtmarksområde, Donaudeltaet. Den store havnebyen Constanta er innfallsport til badebyene både nordover og sørover på kyststripa. Over 1,2 millioner mennesker kjøpte hotellovernattinger på denne vakre kyststrekningen sist sommer.

Mamaia er og blir Romanias største og mest oppdaterte badeby. Mange kaller Mamaia for Romanias turistansikt utad. De sikter i så fall til service og sommersesongen. Av to - tre millioner turister som besøker Romanias riviera sommerstid, så havner nær halvparten i følge statistikken i Mamaia. Mamaia er en 8 km lang strandremse med Svarthavet i front og Mamaia- innsjøen på andre sida. Mamaia passer for barnefamilier da det ikke er motoriserte veier mellom hotellene og stranda. Mamaia og Constanta by møtes i Perlaområdet der man finner Satul de Vacanta med tivoli og badeparken Aqua Magic.

Aqua Magic er Romanias mest kjente badeland og har utviklet seg til å bli et møtested også for kulturarrangører sommerstid. Badelandet er stort og bygges ut hvert år med nye avdelinger. Slev om det nå finnes større badeland rundt Bucuresti er trolig Aqua Magis Romanias mest veldrevne. Parken er tilpasset allle aldersgrupper med aktivittestilbud fra det ekstreme til det bedagelige, og barer ute i bassengene.


Delfiner fra Svarthavet viser hva de kan i Delfinarium, også mellom Mamaia og Constanta. Sjekk showtider da disse varierer. Delfinene er fra Svarthavet. Vanligvis er det et show ute med 2 delfiner og et show inne med 1 delfin og to sjøløver.90-tallets storshow med 5-6 delfiner er borte. Altså: Ikke "Sea World" , men passe sjarmerende. Unger vil like en time her uansett. Samme sted som delfinshowet i nabobygget finnes Planetarium. Her finnes også en minikopi av Donaudeltaet i det samme område. Sommerstid er det regelmessig utstillinger og dokumentarfilmer etter et eget program.  

kontakt@visitromania.no

Reiser
Tilbake til