Ferietilbud > Turer > Detaljer

TURER

Sol og bad Romania / Partyvarianten
Booking
Foreløpig er ingen bestillinger tilgjengelig.
Beskrivelse

HOTEL IAKI | MAMAIA SENTRUM

HOTEL IAKI er et av Romanis mest kjente hoteller fordi det eies av fotballkjendisen HAGI. Hotellet er åpent året rundt, har egen spa og aktivitetsavdeling med fotballbane, basseng og tennisbaner rett ved. Samtidig fronter hotellet stranda og strandpromenaden i Mamaia – Romanias heftigste sted for nattevandrere om sommeren. Både nordover og sørover ved hotellet er det en rekke barer og restauranter. En gondolbane kan bringe deg helt inn mot overgangen Mamaia – Constanta og ferielandsbyen Sat de vacanta. Her er det folksomt med tivoli, bowlinghaller, barer og restauranter fra alle Romanias regioner.  Romania er stedet i Europa hvor man ennå får en halvliter for 10 – 12 NOK ute. I tillegg til internasjonale ølmerker bør man teste rumenske ølmerker som URSUS. På stranda i dette området finnes flere utediskoteker. Rett ved er også flere dance-klubber, nattklubber med striptease eller folkedans – alt etter smak og behag. 

De store klubbene med internasjonale DJs og artister finnes nord for IAKI. Artister, show og events blir kunngjort på plakater i området rett før. Den heftigste tiden for slike konserter er midten av juli til midten av august.  Karneval og moteshow arrangeres også i gågateområdet ikke langt unna Hotel Iaki. 

Er man sliten etter natten, er det full strandservice på stranda rett foran IAKI.

Bor du på Iaki kan du og dine bli hentet og kjørt tilbake på flyplassen i Bucuresti av et privat registrert transportfirma, eller vi ordner billetter med rutebuss, minibuss eller tog til Constanta. 

Liker du diskoteker? Det er nok av dem. Diskoteker ( ute og inne), kabareter, nattklubber, puber, barer og showklubber. Hver sommer drives rundt 50 diskoteker og tilsvarende antall klubber med musikk og dans.

Den store ølfestivalen i Mamaia er som regel siste uka i juli. Dette er en ølfestival i megaklassen, med øltelt og det som hører med, men også konserter av Romanias beste artister. 

Er du ute etter en internasjonal badeby med høy standard, masse tilbud både aktivitets-og underholdningsmessig – med en dash rumensk atmosfære – er Mamaia noe for deg.

kontakt@visitromania.no
Reiser
Tilbake til