Ting å Gjøre > Familieferie

FAMILIEFERIE

 

FAMILIEFERIE:

  • Romania er en glimrende destinasjon for familier med små og store barn. Kommer man sommerstid har Romania - i tillegg til milevis med barnevennlige strender - en serie med svært flotte badeland som vil begeistre sprekinger i alle aldre. Mest kjent er AQUA MAGIC i Mamaia ved Constanta, men DIVERTILAND utenfor Bucuresti skal være det største. Badelandet i BRASOV er også viden kjent, ikke minst fordi stedet har et imponerende innendørsområde som er åpent året rundt. Badelandene i Romania er også underholdningssteder med konserter og egne arrangement.

     Aqua Magic   Divertiland  Aqua Magic

  • Fornøylsesparker finnes i alle format, de fleste stedene som mindre tivoli der ikke alt er like moderne, men der atmosfæren er glad og vennlig. Selv småbyer med respekt for seg selv har et fast tivoli, også rundt høytider som jul og påske. Av de proffe parkene er TERRA PARK i Bucuresti en av de største.

 

  • ZOO: Romania har et imponerende antall dyrehager, noen godt vedlikeholdt. Muzeul Satului i Sibiu har en slik barnevennlig zoo, det samme har dyrehagen utenfor Ploiesti.

  • Store hoteller og kjøpesentre har nå egne områder som er avsatt for barn, mens mor eller far gjør andre ting.

 

MULIGHETER FOR BESTILLING