Om Oss > Betalingsmuligheter

BETALINGSMULIGHETER

Kunder som kjøper ferie på VisitRomania.No kan betale med kort, bankoverføring, faktura  eller Paypal. Vi har implementert Netaxept som er en sikker og brukervennlig betalingsløsning som gjør det enkelt for våre kunder å betale med kort.

VisitRomania.No tilbyr, i samarbeid med BBS NetAxept, den tryggeste måten å handle på nett. Vi har inngått samarbeid med BBS Netaxept og Swedband i forbindelse med kortbetaling med Visa og Mastercard.

Denne løsningen innebærer at all kortinformasjon sendes kryptert direkte til BBS, og at det er BBS sin betalingsløsning som returnerer eventuelle feilmeldinger eller bekreftelse på godkjent betaling.

BBS NetAxept bruker en løsning der du blir overført til en sikker side når du skal betale. Informasjonen som oversendes krypteres, slik at du kan være trygg på at ingen fysisk får se ditt kredittkortnummer gjennom betalingsprosessen. Ettersom det er BBS NetAxept sin server som brukes, vil utseende på siden du legger inn kortinformasjon vil avvike på noe fra resten av nettbutikken.

BBS NetAxept har lang erfaring med salg på internett, og vi samarbeider med dem for å sikre en trygg behandling av dine personlige opplysninger. For å ivareta denne sikkerheten får Kleins AS Nettbutikk aldri tilgang til, og vil dermed under ingen omstendigheter lagre dine kredittkortopplysninger.

Kredittkortsjekk

Alle transaksjoner som blir foretatt på nettsiden blir sjekket av BBS (Bankenes betalingssentral). Det må være dekning på kortet som benyttes, og det kan ikke være sperret. Din kredittkortinformasjon sendes direkte til BBS via en sikker linje, og blir ikke lagret på våre servere.

Betaling – Visa eller Mastercard

Når du betaler med Visa eller Mastercard, autoriserer vi ordrebeløpet mot kortet ved bestilling. En autorisasjon betyr at vi ber banken din holde av beløpet for oss, og disponibelt beløp på din konto blir redusert tilsvarende handlesummen. Pengene er fortsatt på din kontoen, men altså reservert oss.

Hvis du velger å kansellere bestillingen, vil vi fjerne autorisasjonen, og beløpet vil bli tilgjengelig innen 2-5 dager, avhengig av banken din.

Hvis det kommer opp en situasjon hvor vi skal betale tilbake penger kort tid etter kjøp, vil vi overføre dette direkte tilbake til kortet ditt.

 

 


MULIGHETER FOR BESTILLING