Langhelg i Bucuresti + Inngang
på Europas største spa

Langhelg i Bucuresti + Inngang på Europas største spa
Her kan du lese mer om Bucuresti, Europas største spa og om hotellet dere skal bo på.

Periode:
3 netter og 4 dager.
Pris:
2.900 - 3.500,- NOK*

Tilbudet inkluderer følgende

3 overnattinger på Le Boutique Hotell Moxa 4* i sentrum av Bucuresti
Transfer tur/retur flyplassen
Frokost
Basic inngangsbilletter til Therme, Europas største spa
Tilgang til Fitness Center og Sauna på hotellet
Lunsj med vin på Herregård Domnitei Ralu
Flybilletter er ikke inkludert*

*Prisen per pers i et dobbeltrom er 2.900 NOK - Prisen per person i et enkeltrom er 3.500 NOK
**Wizzair, som er et lavkost selskap, flyr direkte fra Oslo Torp til Bucuresti tre ganger i uka: mandag, onsdag og fredag fra 290 NOK tur/retur.

SEnd forespørsel

Langhelg i Bucuresti + Inngang på Europas største spa

Om

Bucuresti

Den billigste byen i Europa for nordmenn er Bucuresti i Romania, ifølge nettavisen.no.

Den amerikanske utgaven av det berømte magasinet "Vogue", oppfordrer utenlandske turister til å besøke Bucuresti, hovedstaden i Romania for sin "strålende kreativitet og utvikling». Flere restauranter, et museum og et rumensk parfymeri er inne på listen over steder som utgiverne mener leserne bør besøke i Bucuresti.

Bucuresti har blitt en magnet for turister som liker "City Breaks». Romania er sett på som et billig shoppingland. Norske turister kommer òg i et større antall enn tidligere på grunn av direkteruten til Wizzair fra Torp til Bucuresti. Men Bucuresti har langt mer å by på enn barer og shopping; her er store og flotte parker, en rekke museer og utstillinger, historiske bygninger og flere aktivitetstilbud både inne og ute!

Med sine over 2 millioner innbyggere er Bucuresti ifølge FN sitt Habitatkontor den byen i Øst-Europa som har vokst mest siden 2000.

Om

Therme

Et gigantisk thermisk bad med navnet Therme Bucuresti åpnet i januar 2016 ca 10 minutter utenfor den rumenske hovedstaden. Therme Bucuresti er Europas største i sitt slag.

Senteret er delt inn i tre hovedområder. GALAXY - for alle, men spesielt barnefamilier. Et badeland i megaklassen med mange aktiviteter, inkludert bølgebassenger. THE PALM - for voksne som vil slappe av, områdets største bassenger med botanisk hage. Her har ingen barn under 16 år adgang uten i følge med foreldre. ELYSIUM - en luksusspa med ulike tilbud. Vanntemperaturen er 33 grader og lufttemperaturen som en rumensk sommer.

Alle besøkende utstyres med at armband med datachips. Dette låser opp og igjen din oppbevaringsboks ( det finnes 4000 av dem ) og åpner og lukker også omkledningsrommet med dusj du velger. Oppbevaringsboksen har stikkontakt eller wifilader for mobiletelefon som du kan legge igjen der. Omkledningsrommet har dusjkabinett, varmevifte,hårtørrer og speil. Hvis du glemmer igjen noe i dusj og omkledningsrommet, vil døren ikke åpne seg før du har tatt med deg alt.

Med alle de 800 000 levende planter og palmene som inngår i senterets tørre områder er også Therme Bucuresti blitt Romanias største botaniske hage Therme Bucuresti kan ta imot 4000 gjester samtidig. Inneområdene dekker et areal på 30000 kvm. Therme Bucuresti har kostet rundt 50 millioner euro og det forventes rundt en million gjester i året.

Om

Hotellet Le Boutique Hotel Moxa

Hotellet har en glimrende beliggenhet i Bucuresti, i hjertet av byen på den kjente bulevarden Calea Victoriei - kun 20 minutters kjøring fra Henri Coanda Internasjonale Lufthavn.

Le Boutique Hotel Moxa har 53 romslige og elegante rom, innredet med praktiske og stilige møbler.

Hotellet har salong og restaurant, to møterom med moderne teknisk utstyr, flott hage, en helseklubb og et spa-senter. Alle rom har gratis Wi-Fi-tilgang.

FORESPØRSEL

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.