Langhelg i Bucuresti +
tur til Dracula slottet

LANGHELG I BUCURESTI +TUR TIL DRACULA SLOTTET
Her kan du lese mer om Bucuresti, Dracula slottet og om hotellet dere skal bo på.

Periode:
3 netter og 4 dager.
Pris:
2.900 - 3.500,- NOK*

Tilbudet inkluderer følgende

3 overnattinger på Le Boutique Hotell Moxa 4* i sentrum av Bucuresti
Transfer tur/retur flyplassen
Frokost
Inngangsbilletter på Bran(Dracula) slottet
Tilgang til Fitness Center og Sauna på hotellet
Lunsj med vin på Herregård Domnitei Ralu
Flybilletter er ikke inkludert*

*Prisen per pers i et dobbeltrom er 2.900 NOK - Prisen per person i et enkeltrom er 3.500 NOK
**Wizzair, som er et lavkost selskap, flyr direkte fra Oslo Torp til Bucuresti tre ganger i uka: mandag, onsdag og fredag fra 290 NOK tur/retur.

SEnd forespørsel

LANGHELG I BUCURESTI +TUR TIL DRACULA SLOTTET

Om

Bucuresti

Den billigste byen i Europa for nordmenn er Bucuresti i Romania, ifølge nettavisen.no.

Den amerikanske utgaven av det berømte magasinet "Vogue", oppfordrer utenlandske turister til å besøke Bucuresti, hovedstaden i Romania for sin "strålende kreativitet og utvikling». Flere restauranter, et museum og et rumensk parfymeri er inne på listen over steder som utgiverne mener leserne bør besøke i Bucuresti.

Bucuresti har blitt en magnet for turister som liker "City Breaks». Romania er sett på som et billig shoppingland. Norske turister kommer òg i et større antall enn tidligere på grunn av direkteruten til Wizzair fra Torp til Bucuresti. Men Bucuresti har langt mer å by på enn barer og shopping; her er store og flotte parker, en rekke museer og utstillinger, historiske bygninger og flere aktivitetstilbud både inne og ute!

Med sine over 2 millioner innbyggere er Bucuresti ifølge FN sitt Habitatkontor den byen i Øst-Europa som har vokst mest siden 2000.

Om

Dracula slotter

Bran slott ligger tre timers tur fra Bucuresti på vei mot Brasov i Transylvania. Karakteren til Bram Stoker, Dracula, er en transilvansk greve som bor i et slott plassert på en klippe høyt over en dal og med en strømmende elv under seg, i fyrstedømmet Transilvania.

I landsbyene som ligger rundt Bran verserer det en folketro på onde ånder som kalles spøkelser, eller “strigoi”. Inntil for et halvt århundre siden trodde folk at det eksisterte visse levende mennesker – “strigoi” – som levde normale liv i løpet av dagen, men hvis sjeler forlot kroppene deres om natten, mens de sov, og hjemsøkte landsbyene og pinte folket i søvnen deres. Disse onde åndene hjemsøkte ofrene fra midnatt til den første hanen gol, når evnen deres til å skade folket ble svekket

Om

Hotellet Le Boutique Hotel Moxa

Hotellet har en glimrende beliggenhet i Bucuresti, i hjertet av byen på den kjente bulevarden Calea Victoriei - kun 20 minutters kjøring fra Henri Coanda Internasjonale Lufthavn.

Le Boutique Hotel Moxa har 53 romslige og elegante rom, innredet med praktiske og stilige møbler.

Hotellet har salong og restaurant, to møterom med moderne teknisk utstyr, flott hage, en helseklubb og et spa-senter. Alle rom har gratis Wi-Fi-tilgang.

FORESPØRSEL

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.