firmaturer

seminarer, turer og teambuilding

VisitRomania organiserer seminarer, firmaturer og teambuilding i Romania. Blant våre kunder er Exxon Mobile, Plantasjen, Telia, og Skatteetaten.
Det er mange muligheter for firmaturer i Romania. Vi kan nevne steder som Bucuresti, Transylvania og Donaudeltaet. Vi garanterer det beste utstyret for seminarer og konferanser, profesjonelle folk, gode referanser fra våre norske partnere og god oppfølging fra VisitRomania.

Hvorfor ikke prøve et ny sted og et nytt land for julebord, kick - off, for en sommeravslutning eller for vanlige firmaturer?

Vi arrangerer seminarer, firmaturer og teambuilding på Atra Doftana og Green village

Atra Doftana

Bare en og en halv time fra Bucuresti, i Prahova - dalen og rett ved flere berømte rumenske fjellkjeder og ved bredden av innsjøen Paltinu, - er dørene åpne for deg i et vandrerhjem i avantgardeformat.

Byggingen av ATRA- startet i midten av 2009 og ble fullført i første halvår av 2011.

ATRA DOFTANA er basert på det verdensberømte konseptet "designhotell", - et konsept som kombinerer førsteklasses fasiliteter og tjenester med nyskapende design og nærhet til naturen.

Pensjonatet:

Arealet totalt er på 1000 kvadratmeter
Fellesrommene består av resepsjon, restaurant, matsal og flere aktivitetsområder
Fellesrommene består av resepsjon, restaurant, matsal og flere aktivitetsområder
Den totale kapasiteten er 18 plasser
Atra har romslig stue med projektor og alt som er nødvendig for konferanser
Parkering er på gjestehusets terrasse, - 12 plasser til sammen
Materialene som er brukt under byggingen er stort sett naturlige. Trepanel har blitt brukt til veggbekledning. Naturstein er brukt på badene, i badstuen og i restauranten

Fasiliteter:

Treningsrom
Badstue
Utendørs overdekket terrasse
Avslapping ved bredden av innsjøen Paltinu
Lekeplasser for barn

Aktiviteter:

Terrengsykling
Kajakkpadling
Sportsfiske
Fotturer
Turer med hest

Restaurantbeskrivelse:

Det serveres gourmetmat - med rumensk identitet og internasjonale påvirkninger, alt basert på lokale produkter. Restauranten tilbyr et utvalg av førsteklasses viner, og kan betjene 50 personer innendørs og 20 utendørs.

Arrangement på Atra:

Utstilling av Ramon Grosos basert på maleøkter til levende jazzmusikk
Utstilling med spesielle bilder fra AFRIKA.
Gourmethelg med kokk Daniel Wendorf
Gourmethelg med kokken David Contant
Kajakk-konkurranse med mcclaudesport
Terrengsyklingskonkurranse med giantbicycles

Doftana dalen:

Valea Doftanei kommune ligger i et pittoresk naturområde fri for forurensning og andre faktorer som forringer miljøet. Før du kommer inn i Doftana-dalen er elvevannet demmet opp i en reservoarinnsjø ved navn Paltinu som utgjør et flott turistområde.
Ridning
Utflukt til saueinngjerdinger
Fritidsfiske
Fjellvandring
Foto-workshop
Kulturelle arrangementer
Turer med hest og vogn
Sykkeltraser i fjellet

GREEN VILLAGE

Oppdag en av de vakreste stedene i verden, stedet der elven Donau møter Svartehavet. Green Village Resort kombinerer eventyr og dyreliv med avslapning og komfort. Dette er et unikt sted for ferien din: naturparadiset Donaudeltaet i Romania   Green Village Resort er delt inn i tre områder år det gjelder overnatting og tjenester -; Egreta-området, Stark Alb-området og Lebada | Pelicanul-området.

Her kan du lære nye ting og tilbringe ferien i utendørsbassenget og i den organiske hagen Boligkapasiteten er på totalt 88 rom - dobbeltrom, hver med en generøs terrasse, 2 og 3-roms leiligheter og et penthouse med utsikt over Donau sine innsjøer og kanaler.

Villaene har komfortable stuer, intime kroker for rekreasjon, bambusmøbler og nøye utvalgte overflatematerialer oppfyller høye krav til overnatting. Rommene er fullt utstyrte med minibar og klimaanlegg.

Vi organiserer også fotball- og strandvolleyballmesterskap. Du kan fiske eller du kan leie kajakker og dra på opplevelser med vennene dine. Uansett hva du velger, kan du finne alt utstyret du trenger i resepsjonen

Aktiviteter:

Turer i Donaudeltaet
Sykkelturer
Skattejakt i tettstedet Sfântu Gheorghe
Utforske landsbyen og mange andre opplegg

FORESPØRSEL

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.