Månedstilbud:

city break i Bucurersti

finn ut mer om turen her

Grand tour - gruppetur

OPPLEV ALT ROMANIA HAR Å TILBY, FRA VINGÅRDER, MIDDELALDER BYER OG LUKSUHOTELL.
finn ut mer om turen her

vintur med overnatting

i bucuresti

finn ut mer om turen her

Dropp syden!

Dra hit istedenfor!

finn ut mer om turen her

Spatur til Europas

største spa i Bucuresti

finn ut mer om turen her

“En fantastisk tur til Romania”

Hadde en fantastisk tur til Romania! Besøk på fasinerende slott, samt vinsmaking på Lacerta vingård. Nydelig mat og god stemning! Takk til VisitRomania.no for strålende tur

Geir Smeby

Norge

“Gode guider & reisemål!”

Med ei gruppe på 31 godt voksne og kresne norske menn er det ikke enkelt å tekkes alle. Det hersket bare én mening etter vår langhelg: Gode guider, spennende og interessant reisemål og restauranter som innbød til høy stemning. For mange av oss også et positivt oppgjør med forutfattete meninger.

Svein Ola Hope

Norge

"Fantastisk flott"

6 til 9.juni 2016. Tur og Friluft +Mat og Vin Gruppen fra Esso Raffineriet. Arrangerte reise med 42 deltagere. Kan bare si en ting. Fantastisk flott. Veldig bra innhold og en fabelaktig guide. Besøk i Karpatene til Peles Slottet. Vin og oste smaking.

Roar Andersen

Norge

“Alt har fungert aldeles utmerket”

Vi kom hjem fra Romania i dag, fulle av inntrykk fra en fantastisk reise. Alt har fungert aldeles utmerket, fra vi landet og til vi dro hjem.

Ellen Finsen Fjeldstad

Norge

"Kjempefornøyd!"

Heisann, Vi ville bare si at vi er kjempefornøyd med alt i Romania. Hotellet i Bucuresti var veldig flott, og guiden Gabriella var utrolig grei og flink. Vi vil definitivt komme tilbake til Romania.

Marielle

Norge

“Vi fikk kjempeoppfølging”

Vi var en gruppe på 10 personer fra Telia Bedrift, som reiste til Bucuresti. Turen ble arrangert av Visitromania.no. Vi fikk kjempeoppfølging og han laget et veldig fint opplegg for oss.

Liv Gravdahl

Norge

“En uforglemmelig ferie”

Vil bare takke for et velregissert reiseopplegg! Vi har hatt en helt strålende uke i Transylvania, og sitter igjen med minner for livet.Overnattingsstedene var uten unntak veldig bra på hver sin måte – fra lukseriøse Hotel Privo i Targu Mures til rustikke Viscri. Alt i alt har både store og små hatt en uforglemmelig ferie.

Karl Erik

Norge

“Vi er godt fornøyd!”

Fra første henvendelse til VisitRomania.No har vi opplevd gode tilbud, tilbakemeldinger og oppfølging. Guiden Gabriela var veldig flink og arbeidet mye for å gjøre oppholdet så bra som mulig for oss, hun var svært kunnskapsrik og god til å snakke engelsk. Vi kan virkelig anbefale dere til andre som skal til Romania!

Mvh Torunn og Øystein

Norge

“Vi vil berømme guidene”

Vi ønsker å gi uttrykk for vår tilfredshet med opplegget, hotellene som var absolutt etter vår smak, alt vi fikk ut av opplegget med en blanding av historie, dagens Romania, land og by.Vi vil berømme guidene som var nyanserte, kunnskapsrike, og var svært våkne for hva vi ønsket å vite mer om.

Lisbeth

Norge

Book nå, betal senere

Du får alt på E-post

24/7 Kundeservice