Om visitromania

VisitRomania.No er et reisebyrå registrert in Norge som selger spennende feriepakker til Romania for nordmenn. Kontoradressen er Eikskollen 3 A, 1361, Østerås, Norge.

VisitRomania.No er registrert med organisasjonnummer 911 657 740. VisitRomania.No er medlem av Norsk Reisegarantifondet og det betyr at de reisende får refundert sine penger når en arrangøren går konkurs eller andre forhold som er beskrevet på den offisielle nettsiden http://www.rgf.no/.

Lonely Planet - verdens mest kjente reiseguide - lister Transilvania på førsteplass over verdens mest attraktive reisemål i 2016. CNN TRAVEL anbefaler også Romania som reisemål dette året. Transilvania, det rumenske Donaudeltaet og hovedstaden Bucuresti nevnes spesielt. - Norske Nettavisen nevner Bucuresti som en av de billigste hovedstedene i Europa. Vi tilbyr weekendturer til Bucuresti på gode hoteller. Bucuresti har masse severdigheter, et svært aktivt kultur - og uteliv - og shopping er mulig til lave priser i store moderne varehus. Prins Charles har promotert Romania I mange år. Han har egne boliger og prosjekter på den rumenske landsbygda som han oppsøker flere ganger I året som privatperson. Agroturisme har fått et unikt oppsving I Romania og turister fra hele verden besøker nå småbygder I Transilvania, rumenske Moldova eller Karpatene der tradisjonen lever videre fra generasjon til generasjon

Vi vil gjerne bringe nordmenn til Romania, et Romania som er annerledes – et vennlig, gjestfritt og fascinerende land som det er lett å bli glad I som turist. I tillegg til punktene over kan vi nevne badeferie ved Svarthavet, karpefiske I Donaudeltaet, sykkelturer I Karpatene og rundturer på jakt etter Dracula. Videre kan vi tilby gjørmebad i salte innsjøer og spaferie – inkludert besøk I Europas største wellnesskompleks i den rumenske hovedstaden. Vi tilbyr alt fra besøk i malte klostre i Moldova til pub – og klubbrunder i rumenske storbyer. Populært er også fjellturer, grottebesøk, besøk I unike saltgruver som er omgjort til turistsentre, tannlegebehandling, dykkerferie I Svarthavet, dykkerkurs, skiferie I fjellene og guidede turer etter valgte tema. Ekstremsport er også billig å utøve I Romania. VisitRomania.No tilbyr både feriepakker og feriepakker som kan tilpasses den enkelte turist eller gruppe av turister. Men vi snekrer også sammen turer basert på klare ønsker fra den individuelle kunde.

Vi kan legge opp hele reisen eller kun oppholdet I Romania. Vi har profesjonelle guider I Romania som står til disposisjon når dette er ønskelig.
Artikler om VisitRomania.No i norsk presse.:

Dagsavisen:                    
http://www.dagsavisen.no/reise/atte-reiseeventyr-1.916133
Nye Reiselivsavisen:    http://www.nyereiselivsavisen.no/romania-et-uoppdaget-ferieland/
Romaniareiser.com:    http://romaniareiser.blogspot.no/2015/01/rumenske-cristian-i-oslo-inviterer.html
Jurnal de Nord:
http://www.jurnaldenord.info/norsk/besok-romania/visit-romania-rumensk-reisebyra-i-oslo-med-flotte-ferietilbud-i-romania/
Exxon på tur med visitromania.no.
VisitRomania.no stolt sponsor i Håndball Champions League Kvinner i kampen mellom CSM Bucuresti og Larvik i januar 2017.