Medisinsk og terapeutisk
behandling på Hotel Mirage.

Medisinsk og terapeutisk behandling på Hotel Mirage.
Du kan velge mellom de forskjellige spa pakkene du ser lenger ned på siden

Periode:
11 netter og 12 dager med behandling.
Pris:
12.499,- NOK

Prisen inkluderer

Flybilletter Oslo-Bucurest, Bucuresti-Oslo
Transport til og fra flyplass/hotel Mirage
Overnatting på 4 stjerners Mirage spa hotell*
Full pensjon: frokos, middag og lunsj
Minst tre behandlinger hver dag etter personlige valg
Norsk reiseleder
Alle skatter og avgifter

*Alle kunder har gratis adgang til svømmebasseng, sauna og jacuzzi og til fitnessavdelingen. Det er gratis wi-fi på hotellet.

send forespørsel

Spa pakker

1

MIRAGE BALNEAR VITAL - PAKKEN

Denne pakker innholder medisinsk konsultasjon og fire behandlinger pr dag, avhengig av diagnose og tilpasset program som gjørmebehandlinger, massasjer, vannterapi, fysioterapi og elektroterapi. Pakker gir deg henvisninger og anbefalinger, og en medisinsk rapport.

Indikasjoner som gjør at denne pakken kan passe for deg: degenerative og inflammatoriske revmatiske sykdommer, kronisk lumbago, prolaps, perifere og sentrale nevrologiske lidelser, posttraumatisk og postoperative lidelser, osteoporose, milde eller moderate hypertensjoner, perifere sirkulasjonsforstyrrelser, arterielle problemer og kroniske betennelser, gynekologiske sykdommer, sterilitet, sekundære dermatologiske sykdommer (som psoriasis, eksem, kviser) og luftveissykdommer.

2

ACTIVE MIRAGE RHEUM - PAKKEN

Består av 3 behandlinger pr dag, avhengig av diagnose og tilpasset program som gjørmebehandlinger, massasjer, vannterapi, fysioterapi og elektroterapi. Pakken gir deg henvisninger og anbefalinger, og en medisinsk rapport.

Indikasjoner: Slitasjegikt og inflammatorisk revmatisme Bløtvevrevmatisme, senekjedebetennelse, spondylose, kronisk lumbago og prolaps.

3

VEKTREDUSKJONSPAKKEN

Behandlingen starter med en kroppsanalyse, EKG og oppsett av en personlig diett Består av 4 behandlinger pr dag, avhengig av diagnose og tilpasset program som gjørmebehandlinger, massasjer, vannterapi, fysioterapi og elektroterapi. Pakken gir deg henvisninger og anbefalinger, og en medisinsk rapport.

I behandlingen inngår lymfedrenasje og vanngymnastikk. I tillegg økter med detoxigering Programmet anbefales for folk som tar sikte på å oppnå ønsket vekt. Programmet regulerer stoffskiftet og er ment å være begynnelsen på en ny sunn og balansert livsstil.

4

FORNYELSESPAKKEN

Pakken inneholder konsultasjon, kroppsanalyse, EKG, detoxigeringsdiett og personlig terapi tre ganger daglig. Program består av gjørmebehandlinger, urtesaltbad, hydromassasje, lymfedrenasje og vanngymnastikk.

Normale medisinske tester inngår med en oppfølgende medisinsk rapport.Dette er et komplekst program utviklet for å rense kroppen, eliminere giftstoffer, bedre næringsopptak i fordøyelseskanalen, forbedre kvaliteten på blod, regulere stoffskiftet og styrke immunforsvaret.

5

SUNN ALDRING – PAKKEN

Pakken inneholder medisinsk konsultasjon, EKG, kroppsanalyse, 3 behandlinger pr dag valgt av lege, to tester og Gerovital H3 injeksjoner, dette siste hvis det ikke er noen kontraindikasjoner. Normale medisinske tester med påfølgende medisinsk rapport og anbefalinger inngår.

Pakken behandler kutane trofiske forstyrrelser, nevralgi, nevritt, sentrale og perifere manifestasjoner av arteriosklerose, Parkinsons sykdom, spondylose, leddgikt, osteoporose, eksemer, håravfall, psoriasis, sklerodermi, vitiligo, vaskulære spasmer, angina pectoris, hypertensjon, følgetilstander av hjerteinfarkt og slag. Pakken hjelper også personer med metabolske sykdommer som diabetes, fedme, seksuelle dynamiske forstyrrelser, kronisk tretthetssyndrom og søvnløshet.

6

ANA ASLAN – PAKKEN

Pakken inneholder medisinsk konsultasjon, EKG, kroppsanalyse, medisinske tester , Gerovital H3 injeksjoner etter et skjema – og personlige anbefalinger med en påfølgende medisinsk rapport.

Denne behandlingen er resultat av et langt og møysommelig arbeid av en gruppe rumenske forskere ledet av professor dr Ana Aslan, kjent verden over for hennes revolusjonerende behandlinger.

Hennes Gerovital H3 er gjennom årene brukt av millioner av mennesker, også flere internasjonale kjendiser og politikere. Stoffet er laget spesielt for å forsinke aldringsprosessen, øke fysiske og intellektuelle evner, forbedre hukommelsen, forbedrer kvaliteten på hud og hår, øke muskelkraft og mobilitet, normalisere blodtrykket og redusere depresjon og angst.

7

STRESS NED - PAKKEN

Består av tre behandlinger pr dag og er som følger:

• 6/12 Massasje 30 min - avslappende
• 6/12 Hydro - Vichydusj, undervannsdusj, bad med ulike planter
• 6/12 Aquagym- kinesiologi, fitness , trening tilpasset deg.

Arbeider du under stress, føler deg sliten og mangler energi, har problemer med å sove, er kroppen din anspent? Velg et par dager med total avslapning, planlagt og indre fred, gjenopprett reserver av energi og vitalitet!

FORESPØRSEL

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.