Eventyr tur med firehjulstrekk
i landet til Dracula

EVENTYR TUR MED FIREHJULSTREKK I LANDET TIL DRACULA

Opplev den naturlige skjønnheten til den unike villmarken i Transilvania! Denne turen i firhjulstrekk er ideell for de som ønsker et avbrekk fra stress og det moderne livet, for å lade batteriene med positiv energi ute i naturen, langt vekk fra tettpakkede steder og veier.

Denne pakken tilbyr en fantastisk mulighet til å observere ville dyr i Karpatene og oppdage det sagnomsuste landet, slottene og de hyggelige menneskene. Hver dag av denne turen med firhestrekk tilbyr unike høydepunkter, eventyr og fantastiske utsikter.

Et kjøretøy med firhjulstrekk tilbyr fleksibilitet i forhold til veivalg, sikkerhet og komfort, i tillegg til muligheter for en tilpasset ferie, uavhengig av værforholdene.
I en jeep med firhjulstrekk kan du dessuten ta med alt utstyr som er nødvendig for en aktiv ferie utendørs, et pikniksett, pil og bue, tilbehør og en terrengsykkel.
Periode:
6 netter og 7 dager.
Pris:
?,- NOK*

Turen inkluderer

Overnatting for 6 netter på utsøkte steder med 3 eller 4 stjerner. Halv pensjon (6 frokost og 6 middager – middag ved innsjekk og frokost ved utsjekk)
Overnatting og alle måltider på turen med firhjulstrekk, guide og sjåfører
Leid firhjulstrekk med sjåfør og fullt utstyr, klar for offroad (Nissan Patrol, Mitsubishi Pajero eller lignende)
Turistassistanse
trenede rumensk- og engelskspråklige guider
Drivstoff, avhengig av lengden på turen, bilvask og parkeringsavgift for hver bil

*Prisen

SEnd forespørsel

FORESPØRSEL

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.