Fototur i Maramures

FOTOTUR I MARAMURES

Denne høsten inviterer vi deg med på en unik fototur. Fargene, tåken, kirkene, Mocanita, landsbyene, plommebrennevinet, ovnene, vannmøllene, de små husene, soloppgangene og - nedgangene, alt sammen kombinert i løpet av en 6 dagers tur. Vi vil bli kjent med den lokale befolkningen, deres håndarbeid, deres hverdagsliv, vi kommer til å møte noen bemerkelsesverdige mennesker fra Maramures.

Vi skal reise sammen gjennom Firiza-dalen, Iza-dalen og Vaser-dalen, gjennom Lapus fylke og det historiske Maramures for å ta bilder av steder, folk og alt det som skjer her og ingen andre steder. Vi kombinerer erfaringen og stilen til to fotografer som har reist rundt i disse områdene i flere år, i den mest fargerike perioden av året, midten av oktober.

Mihai Moiceanu vil være vår veileder og guide. Han vil lede arbeidsgrupper om fotografering og bildeturene. Han er en profesjonell fotograf med bred erfaring på over 35 år, blant annet som fjellguide, redaktør for Foto Video Digital magasinet, redaktør og samarbeidspartner for www.foto.ro, forfatter av mange bøker og album.

Overnattingen vil være på gjestehus (dobbeltrom) i Baia Sprie og Ieud. Rommene vil entenha privat bad eller tilgang til bad som deles med et annet rom.  Transporten til gjestehusene og i løpet av fototurene vil bli utført med firehjulskjøretøy.
Periode:
3 netter og 4 dager.
Pris:
?,- NOK*

Turen inkluderer

Transport i løpet av turen
Transport til og fra flyplasssen
2 overnattinger på Cluj-Napoca
Overnatting i løpet av fototuren
Alle måltider
Fotografering med damptog
Alle skatter og avgifter
Koordinering og rådgivning fra våre to guider og velkjente fotografer Mihai Grigorescu og Miahi Moiceanu

*Prisen

SEnd forespørsel

FORESPØRSEL

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.