VINTUR I BUCURESTI
OG BRASOV
I HJERTET AV TRANSILVANIA

VINTUR I BUCURESTI OG BRASOV I HJERTET AV TRANSILVANIA
Her kan du kan se hva som skjer de forskjellige dagene på turen.

Periode:
3 netter og 4 dager.
Pris:
4.900 - 5.700,- NOK* **

Tilbudet inkluderer følgende

To overnattinger med frokost på Hotell Athenee Palace Hilton 5*
Transfer tur/retur flyplassen
Inngangsbilletter på konsert på Atheneum
Transfer med reiseleder til Metamorfosis Vingård på fredag
Vinsmaksprøver med fem forskjellige vintyper og vinkjellerbesøk
Lunsj med vin på Herregård Domnitei Ralu
Tre retters middag på den kjente restauranten Le Bistrot Francais
En overnatting med frokost på Casa Wagner 4*
Vinsmaking og overnatting på PRIVO Romanias beste hotell i 2017
Transfer til Brasov og retur til flyplassen

*Prisen per pers i et dobbeltrom er 4.900 NOK - Prisen per person i et enkeltrom er 5.700 NOK

SEnd forespørsel

**Prisen inkluderer ikke:

flybilletter ( Blue Air er et lavkost flyselskap som flyr direkte fra Oslo Gardemoen til Bucuresti tre ganger i uka. Flybilletter kan kjøpes på websiden https://www.blueairweb.com/en/gb/)
Første middagen på The Artist dag 1 / fredag (vi reserverer bord og gjestene bestiller og betaler selv der og da)

VINTUR I BUCURESTI OG BRASOV I HJERTET AV TRANSILVANIA

Dag 1

Torsdag

Avreise fra Oslo Gardemoen kl 11.00 med direkte flyselskapet Blue Air. Ankomst til Bucuresti, Romania kl 15.10. Flytid 3 timer og 10 min. Transport fra Henry Coanda flyplass til Hilton Athenee Palace Hotel 5* for to overnattinger med frokost inkludert.

Utforsk Bucuresti fra Hotel Athénée Palace Hilton, et av byens historiske landemerker. Hotellet har en sentral beliggenhet ved siden av Athenaeum og tilbyr romslige rom med utsikt over det kongelige slott og revolusjonsplassen.
Operakonsert på Atheneum fra klokken 19.00. Romanias Atheneum er en byens store konsertsaler, helt i sentrum av Bucharest, en praktfull klassisk bygning, og en av de vakreste i byen, med sine søyler og store dom.
Bord bestilt for middag på The Artist kl 21.30. The Artist er den beste restauranten i Bucuresti i 2017, ifølge TripAdvisor!

Dag 2

Fredag

Tur til Metamorfosis Vingård. Vinsmaksprøver med fem forskjellige vintyper og vinkjellerbesøk! Turen fra Bucuresti tar en og halv time.
Lunsj med vin på Herregård Domnitei Ralu med vinsmaking. Domenet er 20 min fra Metamorfosis vingård. Denne er en gammel restaurant med en vingård fra 1925.
På kvelden inviterer vi dere på en tre retters middag på den kjente restauranten Le Bistrot Francais! Le Bistrot Francais er en veldig fin restaurant og vinbar med en vakker utsikt over Athenaeum og Det kongelige slott, perfekt for å nyte noen av de fineste vinene, både rumensk og fransk.

Dag 3

Lørdag

Transfer til Brasov etter frokost. Brasov ligger i hjertet av Romania geografisk, men også kulturelt og politisk. Både byen selv og omgivelsene er noe av det vakreste og hyggeligste Romania kan by på. Med base i Brasov kan du få med deg det beste på Romanias turistmeny.
Overnatting på Casa Wagner 4*. Casa Wagner er et koselig hotell midt i byen. Veldig praktisk å kunne gå rett ut til alle forretninger og restauranter.
Fritid resten av dagen!

Dag 4

Søndag 

Transfer fra Brasov til flyplassen i Bucuresti etter frokost. Avreise fra Bucuresti klokken 16.00. Ankomst Oslo Gardemoen kl. 18.15!

FORESPØRSEL

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.